|
||
![]() |
ASKİ Daire Başkanı ve İşten çıkartma çetesi deşifre oldu…! | |
Ercan YILMAZ | ||
ercan1453yilmaz@gmail.com | ||
Büyükşehir Belediyesinde işten çıkartmaların yankıları devam ederken, işten çıkartılan isimlerin kimler tarafından listelere eklendiği de bir bir ortaya çıkmaya başladı… Sözlü döneminin şube müdürleri büyük bir hata yapılarak ASKİ ölçeğinde 2 kişi olmak üzere müdürlük yaptıkları daire başkanlıklarına getirildiler… Bunlardan birisi Kanalizasyon daire Başkanı oldu… Diğeri de Bilgi işlem Daire başkanı… İşten çıkartılanların geneli Kanalizasyon bölümünden olunca bu Daire Başkanı hakkında ciddi iddialar ortalıkta saçılmaya başladı… Bu arkadaşla ilgili bilgi ve belge dahilin de yazımızı ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız… Bu yazımızın konusu ASKİ’de Sözlü döneminde bizzat TAHİR AVŞAR tarafından göreve getirilen YUSUF ERDEM isimli şahıstır… Bu arkadaş Sözlü döneminde Bilgi İşlem Dairesinde müdürlük yapıyordu… Ezik, pasif ve içten pazarlıklı bir tip olduğunu daire başkanı olur olmaz uhdesinde çalışan BERRİN YAKAN isimli bir çalışan ile işten masum insanları çıkartmakla ortaya koydu… Tam 1 Buçuk yıllık işe giriş çıkışı olan bir ismi sırf kişisel husumetleri yüzünden bu dosyaları ortadan yok etmek suretiyle BANKAMATİKÇİ olarak listeye eklettiler…!
BERRİN YAKAN isimli şahıs aynı zamanda MHP’nin Büyükşehir Meclis Üyesi olan HACI ALİ YAŞAR’IN akrabası ve bu ismin referansı ile işe girmiş birisi… BERRİN YAKAN’IN eşi ALİ YAKAN ise yine Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında MÜDÜR!
BERRİN YAKAN’IN kardeşi ise Mezarlıklar Daire Başkanlığında çalışıyor… Diğer bir akrabası CENNET ÜNAL ise Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı ve Büyükşehir’de sözleşmeli memur… Maşallah bu sadece bizim tespit ettiğimiz akrabaları… Bilgi İşlem Dairesinde haksız ve usulsüzlükle işten çıkartılan kişi hakkını savunmaya ASKİ’ye gittiğinde ise BERRİN YAKAN mağdur işçinin yanında 4 yaşında çocuğu olmasına aldırış bile etmeden onlarca hakaretle mağdur işçiye olan öfkesini herkesin içinde hakaretlerle ortaya koymuş bir GAYRİ AHLAKİ şahıstır! BERRİN YAKAN’IN marifetleri bunlarla sınırlı değil tabi ki… Kardeşi FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ üyesi olmaktan görevden atılmış bir ÖĞRETMEN… Bu öğretmenin BANK ASYA hesabında Yüzbinlerce TL giriş çıkışlar tespit edilmiş! Buda yemiyor tabi ki… BERRİN YAKAN MHP sayesinde işe girmesine rağmen DEVLET BAHÇELİ hakkında küçük düşürücü tutum ve davranışlarıyla sosyal medya hesaplarında fink atıyor… MERAL AKŞENER’İN Korsan Kurultayı ve sürecinde rengini açıkça ortaya koyuyor… O dönemlerde ise MAĞDUR İŞÇİMİZ kendisine ve yanında bulunan 2 BAYAN çalışana karşı tepki veriyor… ( BU 2 BAYANIN KİMLİĞİNİ DE ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE AÇIKLAYACAĞIZ) İşte bu noktadan başlayan husumet Büyükşehir Belediyesinin CHP tarafından kazanılmasıyla ayyuka çıkıyor… İşine sürekli gidip gelen ve çalıştığı ASKİ bünyesinde herkesçe bilinen MAĞDUR İŞÇİ son 1 Buçuk yıllık işe giriş çıkış bilgilerinin silinmesiyle BANKAMATİKÇİ formatına sokulup işten çıkartılıyor… Ardından hakkını aramak için gittiği ASKİ’de BERRİN YAKAN isimli şahsın ağır hakaretlerine maruz kalıyor! Şimdi gelelim YUSUF ERDEM isimli İLAHİYATÇI tosuna!
Sende hiç mi Allah Korkusu yok YUSUF ERDEM! Sırf o süreçte seninle ve kankan BERRİN YAKAN ile ilgili haklı bir duruş gösterip tepki verdi diye bu nasıl bir kindir ki KUL HAKKINA girersin! 4 yıl İLAHİYAT okumuşsun birde UTANMAK nedir bilmez misin? ZEYDAN KARALAR veya KADİR KÜREKSİZ ASKİ’de kimin Bankamatikçi kimin çalışan olduğunu nereden bilsin? Senin gibi bulunduğu makamı kişisel hırs ve egolarına alet eden tiplemelerin yediği haltlar yüzünden bugün bu 2 isimde eleştiri oklarına maruz kalıyor! Özetle; Buradan Sayın ZEYDAN KARALAR ve ABDULKADİR KÜREKSİZ beyefendilere ihbarımdır…! ASKİ Kanalizasyon Daire Başkanınız ve Bilgi İşlem Daire Başkanınız HAKSIZ işten çıkartmaların baş sorumlularıdır! Listeye çoğu GÜNAHSIZ ismi sırf kişisel hırs, ego ve husumetleri yüzünden uhdelerinde çalışan HAİN işçilerle birlikte yazmışlardır! Bu 2 ismin yaptığı bu OYUNLAR ve ENTRİKALAR bugün işten çıkışlarla ilgili sizlere gelen tepkilerin ana nedenidir… Bu arada; BERRİN YAKAN isimli şahıs bu oyunların deşifre edilmesinin ardından ne hikemetse 3 ay ücretsiz izne ayrılmış! Ama yok öyle yağma! Bu işin peşini bırakmayacağız ve ADALET ÖNÜNDE bu oyunları kuranların hesap vermesi için elimizden geleni yapacağız! Herkes bu konuda ki kararlılığımızı elimizde ki bilgi ve belgeleri ADALETE sunduğumuzda daha net ve rahat bir şekilde görecek! |
||
Etiketler: ASKİ, Daire, Başkanı, ve, İşten, çıkartma, çetesi, deşifre, oldu…!, |